Nyheder

DECEMBER 2015

HEJ ALLE - SPÆNDENDE NYHEDER!!-LÆS NEDENSTÅENDE

PRESSEMEDDELELSE:

2BE1 er synonym med festlig, folkelig og fornøjelig slagerpop når det er bedst. Blandt 2BE1s højdepunkter er bl.a. finaledeltagelse i årets dansktoptalent 2011, indstillet til nominering ved Danish Music Awards i 2007 og meget mere.

AS Valentin er med deres anden single fra 2012 "Spiller et spil", gået direkte ind som nr. 1 på hitlisterne i Danmark, og efterfølgeren - Albummet "Én gang til" fra 2013 har ramt på samme måde med flere af numrene på cd'en. 
AS Valentin er Danmarks nye pop orkester og stærkt på vej frem.

Sætter man 2BE1 og AS Valentin sammen med en af Danmarks bedste DJ’s der spiller de bedste hits fra 80erne, 90erne og frem til i dag, så har man en popfest af format.

2016 bliver året hvor det bliver virkelighed, 2BE1 og AS Valentin er gået sammen om dette koncept, der henvender sig til byfester, halballer, firmafester, kroballer ja i det hele taget alle de steder hvor der skal være fest og god stemning.

Pop Partyet varer i alt 5 timer og er en kombination af liveoptræden med AS Valentin og 2BE1, hvor der bliver optrådt med deres forskelige hitnumre på skift, og hvem ved mon ikke der dukker nogle kendte klassikere op også.

Når der ikke optrædes live spiller diskoteket alle de kendte sange fra dengang og nu. Konceptet er skruet sammen omkring entreindtægter hvilket betyder at det faktiske er fuldstændig risikofrit for en arrangør at binde an med et arrangement.

Andy fra 2BE1 udtaler ”Jeg tror at man i dag er nødt til at tænke lidt ud af boksen for at opnå sin berettigelse i musikmarkedet. Jeg tror at den måde vi har skruet konceptet sammen på vil være en utrolig populær måde at håndtere tingene fremover”. Hvorefter

Hans fra AS Valentin fortsætter ”2BE1 og AS Valentin er begge 2 
acts der ikke i ordets traditionelle forstand er dansktop men vi hører begge til i den poppede ende. Og jeg tror på at det bliver et supergodt samarbejde”.

Ideen til dette samarbejde opstod da både AS Valentin og 2BE1 medvirkede i optagelserne til Dansktop talent 2015 på Horsens Ny Teater.

Vil du vide mere om denne pressemeddelelse eller høre mere om hvordan du risikofrit kan få Pop Party touren til din by, er du meget velkommen til at kontakte os på flg. Måder: Tlf. 70 22 32 02 / E-mail: poptour2016@gmail.com

2014

Vi har haft lidt sygdom i bandet - men I kan glæde Jer til vores CD der udkommer indenfor de næste 14 dage

 

Så er det forår og AS Valentins nye CD er gået i trykken. Snart kan du høre vores nye hits i din radio eller på ITunes, Spotify, Play..