Læs om AS Valentin

AS Valentin

Et frisk pust på den danske POP-musikscene

AS Valentin er Danmarks nye poporkester og stærkt på vej frem. Bandet har  med kometfart gjort sig bemærket med deres gode melodier. A nmelderne roser AS Valentin i høje vendinger, og forventer meget af fremtiden. 

1 album og 3 singler er udgivet, og alle har været på top 10 på de danske lokalradioer samt DR. 

AS Valentin gik med deres anden single fra 2012 "Spiller et spil",  direkte ind som nr. 1 på hitlisterne i Danmark foran navne som Rasmus Seebach, Kim Larsen, Lars Lillholt med flere, og efterfølgeren - Albummet "Én gang til" fra 2013  har ramt på samme måde med flere af numrene på cd'en. Singleudspillet fra foråret 2013 med n umrene  "Monroe"  og  Ramt af lynet" . har været topplaceret alle vegne:   Og endelig blev 2014 EP udgivelsen med 4 supergode popnumre modtaget med begejstring. Nummeret "Nogensinde før" har storhittet, og AS Valentin har deltaget i adskillige TV- og radioprogrammer på både lokale og nationale stationer, og  optrådte i 2012-13 flere gange i tv på DK4, ligesom de bl.a. spillede live på Dansktopfestivalen 2013.

Med rødder i den fynske muld er AS Valentin vokset frem af bandet Passage, hvor  Hanse og Paul spillede sammen i 1980'erne. Passage spillede egenkomponeret pop/rock, og derfor var det helt naturligt, at Hanse og Paul startede AS Valentin, da de genfandt hinanden i 2011. Herefter stødte Jesper Nordam og René Larsen til på hhv. bas og trommer, men i 2016 er der kommet et par nye medlemmer til. I stedet for René, finder man nu Mikael Bundgaard bag trommerne, og Bjarne Steffen Jørgensen er kommet med som anden guitarist ved siden af Paul.  Således  består bandet altså af:

Paul Møller: Guitar/Keys

Hans-Erik Valentin: Leadvokal

Bjarne Steffen Jørgensen: Guitar

Mikael Bundgaard: Trommer

Jesper Nordam: Bas

Pt. deltager bandet i DK4s "Dansk Pop Talent 2016" med hittet "Spiller et spil", hvor de håber på at komme hele vejen til finalen i Forum, Horsens.